Akce Srbice - 5P

06.11.2010 20:00

Pouze pro členky skupiny a zainteresované fanoušky potvrzuji datum akce "tanec inkognito" v Srbicích. Podrobnosti v mailech nebo na vyžádání.

 

P.S. Pro ostatní návštěvníky - nejedná se o žádnou protistátní činnost :))), ale existuje dost důvodů, proč trošku mlžit....

 

DODATEK - Akce s krycím názvem 5P (První ples pro policisty a přátele, oficiálně soukromá akce Předvánoční setkání policistů a přátel Policie ČR okresu Teplice) se dost vydařila. Kromě Lk (dala přednost vzdělávání se) jsme se všechny sešly v motorestu u Čudly. Od 19.00 hod. už byly na místě připravené tanečnice z ústecké skupiny Onyx Tribe, které se v dost malé šatně (těžký život umělců) převlékly a ve 20.15 hod. zahájily předtančením ples. Připravily si tanec s činelky a pak na 21. hod. vystoupení ve stylu ATS. Moc se líbily nejen nám, ale i hostům. 

Potom už DJ Holáč pouštěl hudbu až do cca 01.30 hod. Jen tak tréninkově a pro zábavu jsme si vystřihly několik prvků z Mahi Ve a procvičily jsme si Arashe, což zaujalo natolik, že se nám ozvaly zájemkyně o vstup do souboru (což bohužel nemáme momentálně v plánu).

Příští rok se pro množství kladných ohlasů bude akce zřejmě opakovat.